nolet_bult_logo_boven

Een overlijden is een indrukwekkende gebeurtenis...

Voor de uitvaart

Vroeger deden we erg geheimzinnig over de dood. Het was iets waar we liever niet aan dachten, laat staan erover spraken. Dat is aan het veranderen. Men ziet de waarde van een goed georganiseerd afscheid. Vaak is een uitvaart die men recentelijk heeft bijgewoond een eye opener. ‘Dat was zo mooi, dat wil ik straks ook!’ 

Afscheid van uw eigen leven

Steeds vaker begeleiden wij families die bij ziekte hierin alvast voorbereid willen zijn. Maar ook families die in de bloei van hun leven al even hierbij willen stilstaan. Zo’n gesprek kan dan een grove schets opleveren maar ook een uitgebreid draaiboek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Ook beschikken wij over ‘laatste wensen boekje’ waarin u zelf uw wensen aan kunt geven.

Opbaren

Waar wilt u uw dierbare overledene opbaren? Thuis of in een aula? Wat zijn de regels? Er zijn weinig beperkingen daarin. In principe zou u zelfs ervoor kunnen kiezen om de kantine van de voetbalclub daarvoor te gebruiken, als laatste eerbetoon. Wij kunnen u daarin adviseren. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de plek waar men afscheid kan nemen, daarvoor optimaal is ingericht.

Kaarten en advertenties

Natuurlijk wilt u iedereen die de overledene ooit heeft gekend laten weten van het aanstaande afscheid. Daarvoor hebben wij een eigen kaartencollectie en advertentielijn laten ontwikkelen die past bij de wijze waarop wij een uitvaart organiseer: warm, hartelijk en persoonlijk. Deze kaarten en advertenties worden dan natuurlijk qua tekst aangepast en binnen de kortste termijn gedrukt.

De kaarten en advertenties zijn ook aan te passen om er een nog persoonlijker tintje aan te geven. Desgewenst kunt u ook een eigen kaart en advertentie laten ontwerpen. Een speciaal nieuw product dat wij sinds kort aanbieden is een herinneringsboekje dat na de uitvaart kan worden overhandigd aan de familie en vrienden. Wij vertellen u graag meer over deze producten.